Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Vill du vara med och utveckla Svensk Simidrott? Då vår nuvarande förbundsadministratör går i pension söker vi nu en serviceinriktad person som brinner för att hjälpa andra.
 

Ansök till NIU 2022

(2021-10-13 11:14)
Sista ansökningsdag är 1 december.
 
Som ett led i arbetet med Strategi 2025, tas tvååriga verksamhetsinriktningar fram. Styrelsen har nu antagit verksamhetsinriktningen för 2022-2023
 
Svensk Simidrott välkomnar till tre parallella licenskurser den 20-21 november i Upplands Väsby.
 
Den 15 oktober 2021 är sista dagen att skicka in ansökan om utbildningsstöd för utbildningar arrangerade under 2020-2021!
 
Missa inte att anmäla dig till Kursledarutbildning för simfunktionärer, ”KLÄRK-kurs” i Stockholm den 12-14 november 2021. Sista anmälningsdagen är den 6 oktober.
 
Eldsjälsåret fortsätter! Nu kan du nominera din eldsjäl inför året 2022 i kategorin Ledare. Vem gör allt för ledarskapet i din organisation. Visa uppskattning genom att nominera den som du vill ska kunna bli Årets Eldsjäl.
 
Svensk Simidrott har genom RF tilldelats återstartsstöd. Tre miljoner kronor kommer att riktas till Svensk Simidrotts 300 föreningar. Stödet kommer finnas sökbart för föreningar under perioden 21 september och 31 oktober 2021.
 
50 idrottare får Riksidrottsförbundets och Svenska Spels elitidrottsstipendium 2021–2022. Emma Gullstrand, simhopp och Lina Watz, parasimning är två av dessa. RF har nu släppt hela listan med alla stipendiater.
 
Ta del av Svensk Simidrotts nya material "Integrationsfrämjande simundervisning" som tagits fram tillsammans med Swim in Sweden. En handbok för uppstart av verksamhet.
 
 
Deltagartak vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar tas bort från 29 september. Samtidigt slopas kravet på avstånd mellan sittplatser och sällskap. Fortsatt uppmanas alla att vaccinera sig för att undvika att smitta ska öka igen.
 
Vi är stolta över att Svensk Simidrott för åttonde året i rad är med och stödjer Barncancerfondens viktiga arbete, genom att våra föreningar arrangerar Swim of Hope. Läs mer nedan gällande hur ni går tillväga för att anmäla er!
 
Vill du lära dig mer om hur du kan öka rörelseförmågan och sensorisk medvetenhet i vattnet för personer med funktionsvariationer? Nu i höst arrangerar Nelms Metod flera utbildningar i metoden. Bakom projektet står Simklubben Poseidon.
 
I höst arrangeras digitala utbildningar i WinGrodan 2 (WG2) och tidtagning med ARES eller Quantum. Det kommer även hållas kortare utbildningar om bland annat de nya programmodulerna Utmanaren (Medalj) och Poängjakten som introducerats i WG2.
 

Postadress:
Emmaboda SS - Simidrott
c/o Heidi Nestlén, Alabastersitgen 9
36132 Emmaboda

Kontakt:
Tel: 047110727
E-post: info@emmabodass.se

Se all info